ÅPL-nominerade på Projektnäring!

31 Jan 2013 16:35 - Kommentarer inaktiverade för ÅPL-nominerade på Projektnäring!

Nu är vårens program för Svenska ProjektAkademiens samarbetspartner Projektnäring klart!

Redan den 15/2 går den första träffen av stapeln. Då träffar du två av de som var nominerade till Årets projektledare 2012, Håkan Wänglund från SCA och Per Zachrisson från Ericsson, som kommer att berätta om spännande erfarenheter från sina utmanande projekt. Utöver dessa kommer också Stefan Hyttfors, som kommer att spana in i framtiden och beskriva vad vi har att vänta oss.

Du kanske är en av dem som följt serien om Jan Stenbeck i TV. Den 19/4 kommer en av de medverkande, Pelle Törnberg, f.d. MTG, och dessutom Magnus MackAldener, Scania. Träffens tema är ”Framgångsrika projekt kräver misslyckade projekt” och vi kan redan nu utlova en intressant förmiddag.

Läs mer om Projektnäring här

 

 

Lämna en kommentar